Glæd dig til en uforglemmelig aften, hvor efterårets varme smage, hyggelig stemning og levende musik går op i en højere enhed. Græskarfestivalens Efterårsmiddag er en sanselig spiseoplevelse skabt af den lokale kok Flemming Enkebølle, der har sammensat en menu med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer – selvfølgelig med det alsidige græskar som stjerneingrediens i flere delikate retter.
Menuen holdes hemmelig indtil aftenen, men én ting er sikkert: Det bliver en kulinarisk hyldest til efteråret.
Middagen serveres kl. 18.30, men dørene åbner allerede kl. 17.30, så kom i god tid, find din plads og start aftenen med et glas vin fra Skælskør Vinhandel, der har udvalgt vine, som smukt komplementerer menuen. Baren holder åben hele aftenen frem til kl. 22.30.
Musikken spiller en særlig rolle denne aften, når musiker Anne Maria Anhalt i løbet af middagen bevæger sig rundt mellem bordene og spiller intime musikalske indslag, der bringer ekstra varme og nærvær til stemningen.
Vil du sidde sammen med familie eller venner, anbefaler vi, at I bestiller billetter samlet for at sikre plads ved samme bord.
Tak til Holmene Holding ApS og Skælskør Vinhandel, som har gjort denne helt særlige aften mulig.
Billetpris: 425 kr. + gebyr (10 kr.)
Sted: Det Røde Pakhus